Páxinas

luns, 3 de novembro de 2014

CRÓNICA DE FÚTBOL
Narón Balompé Piñeiro "B" 1-6 CD Cariño
O partido tivo un comezo moi intenso, co gol no minuto 5 de Raúl por parte do Cariño, alegría que duraría pouco, xa que no seguinte minuto o Narón empataría o partido.
Tras isto houbo unha primeira parte pouco interesante, na que se rompería o empate ao bordo do descanso grazas a un gol en propia porta tras unha xogada individual de Cristian Fustes.
Tras o intermedio sería o conxunto visitante o que atacaría ao facer cambios no estilo de xogo, cambiando a táctica e cambiando xogadores.
Despois de diversas xogadas con perigo, sería o Cariño o que golpearía por partida dobre nos minutos 47 e 48, sentenciando o partido.
Máis adiante o conxunto visitante obtería dous goles máis grazas a Borja e Martín, establecendo o 1-6.
Tras isto o Cariño rematará esta fase na sexta posición, tendo ata agora 12 puntos, e o Narón colócase na última plaza.
A próxima semana o Cariño recibe ao conxunto valexo, situado na cuarta posición.