Páxinas

luns, 20 de outubro de 2014

CRÓNICA DE FÚTBOL

Mugardos 4-1 CD Cariño
O comezo do partido foi de dominio local, conseguiron adiantarse no minuto cinco, pero os visitantes non baixaron a  cabeza e seguiron loitando, aínda que sería no minuto 19 cando o conxunto local volvería a marcar.
Tras uns minutos nos que non se viu moito xogo e houbo algunhas xogadas con polémica chegaría o 3-0 tras unha xogada pola banda que marcaría o propio xogador ao decatarse da mala colocación do porteiro.
O Cariño reaccionaría tras isto e Cristian puxo o 3-1 no marcador, aínda que a alegría durou pouco, xa que o Mugardos marcou dous minutos despois o definitivo 4-1.
A segunda parte tivo outra cor, con máis ataques visitantes que locais e un penalti non pitado a favor dos locais, algo que conduciría ao descontento co árbitro, quen tivo máis erros que acertos ao longo do partido.
Con este resultado o Cariño ocupa a sexta posición con 9 puntos e o Mugardos a quinta con 12.
A próxima semana o Cariño recibe ao Portuarios que ocupa a terceira praza.